Κατασκευή νέων οικημάτων διαμονής σε Μονάδα της Π.Α. χωρίς να έχει υπάρξει υποδομή εγκατάστασης καυστήρων κεντρικής θέρμανσης.

Loading...

 

Εργασία στρατιωτικών σε εγκαταστάσεις που εικάζεται βάσιμα ότι στα δομικά της στοιχεία περιέχει το άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο για την υγεία του ανθρώπου, υλικό αμιάντου.

Loading...

 

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Κο Τσιάρα Κωνσταντίνο συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Γραμματείας αποφοίτων ΑΣΣΥ ΠΟΜΕΝΣ, οι Γραμματέας Λγός (ΠΒ) Γκούγκλιας Δημήτριος και ο Τομεάρχης Λγός (ΜΧ-ΕΥ) Μητσάκος Νικόλαος.
Loading...
 
 foto pomens foitites
 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, διαμαρτύρεται έντονα για την μεροληπτική στάση που επιδεικνύει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, έναντι των οικογενειών με παιδιά σπουδαστές των οποίων τα αδέρφια τους φοιτούν στις στρατιωτικές σχολές.
 
Loading...
 
foto pomens euromil
 
 

Στις 20-21 Οκτωβρίου 2022, ο EUROMIL πραγματοποίησε την 126η Γενική Συνέλευση του στο Βερολίνο, με οικοδεσπότη τη Γερμανική Ομοσπονδία DBwV.

Παρούσα και η ΠΟΜΕΝΣ που αποτελεί ενεργό μέλος της και με εκλεγμένο εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο της EUROMIL. (Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση)

 

Σχετικές αναρτήσεις:

ΠΟΜΕΝΣ: Τήρηση Συμβατικών Υποχρεώσεων Κατασκευής των Νέων Στρατιωτικών Οικημάτων στο Α/Δ Αμυγδαλεώνα

ΠΟΜΕΝΣ: Προστασία της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία – Έκθεση Στρατιωτικού Προσωπικού σε Χημικές Ουσίες (Αμίαντος)

Η Γραμματεία ΑΣΣΥ ΠΟΜΕΝΣ σε επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο

ΠΟΜΕΝΣ: Μετεγγραφές / Μετακινήσεις Προπτυχιακών Φοιτητών με Αδελφό-ή Φοιτητή-τρια σε Στρατιωτική Σχολή

Η ΠΟΜΕΝΣ στην 126η Γενική Συνέλευση του EUROMIL στο Βερολίνο