Η Γραμματεία αποφοίτων ΑΣΣΥ σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Βουλευτή ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης Κο Γκιουλέκα Κωνσταντίνο.

Πραγματοποιήθηκε πλήρης, αναλυτική και διεξοδική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα του θεσμού των ΑΣΣΥ και του παραδόθηκαν σχετικά έγγραφα με προτάσεις της Ομοσπονδίας.
 
Loading...
 
 
H ΠΟΜΕΝΣ πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κωστή Χατζηδάκη με μια γεμάτη ατζέντα σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το σύνολο των στρατιωτικών.
 
pomens foto sinantisi xatzidaki 25 10 22
 
Loading...
 
Παρέμβαση της ΠΟΜΕΝΣ και δέσμευση του Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος πείστηκε για το δίκαιο του αιτήματος απάλειψης της υπό σχεδίαση κράτησης του 1% υπέρ των Μετοχικών Ταμείων.
 
 
Loading...
 
 Ανακοίνωση της Γραμματείας θεμάτων ΕΠ.ΟΠ της ΠΟΜΕΝΣ για το σημαντικό θέμα του συνταξιοδοτικού που απασχολεί 20.000 συναδέλφους μας.
 
 
Loading...
 
Η ΠΟΜΕΝΣ στο τελικό συνέδριο με πλαίσιο την «εκστρατεία» για την Ενίσχυση και την Προάσπιση των Συνδικαλιστικών Δικαιωμάτων στο Δημόσιο Τομέα.
Οι τρεις Ευρωπαϊκές Συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες συνεργάστηκαν στενά για την υπεράσπιση και την προώθηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα την υποβολή κοινής έκθεσης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.
 
 
Loading...
 
Γραμματεία Ισότητας Φύλων: Μόλις 155 χρόνια απέχουμε από την ισότητα μεταξύ γυναικών και  ανδρών στις ένοπλες δυνάμεις. Αυτή η εκτίμηση προκύπτει από τα στοιχεία που συλλέγουν από κοινού η Υπηρεσία Ερευνών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οργανισμός UN Women του ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ.
 
pomens foto isotita 24 10 22
 
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:  Ομιλία της Γραμματέως Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ
 
 
 
Σχετικές αναρτήσεις: